آخر تحديث :الجمعة-01 مايو 2026-03:45ص

الفن والأدب


عصام عمر يوضح موقفه الحقيقي من الإعلام والظهور التلفزيوني

عصام عمر يوضح موقفه الحقيقي من الإعلام والظهور التلفزيوني
عصام عمر

الجمعة - 01 مايو 2026 - 03:00 ص بتوقيت عدن

- المرصد خاص


على هامش تكريمه في "مهرجان الإسكندرية للأفلام القصيرة"، ردّ الفنان الشاب عصام عمر على تصريحات الفنان باسم سمرة عنه خلال تقديمه على المسرح للتكريم، والتي أشار فيها الى أنه يرفض الظهور في البرامج التلفزيونية.

وقال عصام عمر: "طالما أستاذ باسم قال حاجة يبقى أكيد فيها مغزى، أنا طول الوقت بحس إني مش عايز أطلع كل شوية، عايز أطلع لما أكون عامل شغل جديد وكذا عمل جديد ولما أطلع أتكلّم عن أكتر من حاجة".

وأضاف: "فكرة إني أطلع أتكلم على طول الناس بتمل من فكرة عملت عمل جديد وأطلع أقول إني فخور لأن عملت العمل دا بحب لما اطلع للناس يبقى في لحظة حقيقية بتكلّم عنها".

ووجّه عصام عمر الشكر الى المخرج يسري نصر الله على تسليمه درع التكريم، وللفنان باسم سمرة الذي قدّم له التكريم إذ قال: "بشكر أستاذ يسري وفرحان إن أستاذ باسم سمرة جه مخصوص عشان بس يدّيني التكريم".



https://www.instagram.com/reel/DXry0iqjJio/?igsh=MWZnZjg4cWJ2cjR4Ng==



باسم سمرة: عصام عمر وطه دسوقي يخافان الظهور في البرامج

وكان باسم سمرة قد قال في أحد البرامج عن طه دسوقي وعصام عمر: "طه دسوقي جميل وطيب بس هو وعصام عمر مش عايزين يتكلموا مع الناس مش عايزين يغلطوا وميروحوش برامج كتير خايفين يغلطوا، هما شطّار يركزوا وأتمنى ليهم التوفيق".

يُذكر أن عصام عمر شارك في موسم رمضان 2026 بمسلسل "عين سحرية" المكوّن من 15 حلقة والذي عُرض في النصف الأول من الشهر الكريم، وشاركه في البطولة الفنانون: باسم سمرة، وفيدرا، وعمرو عبدالجليل، وسما إبراهيم، وجنا الأشقر، وفاتن سعيد...، وهو من تأليف هشام هلال وإخراج السدير مسعود.